Tijdens een Numaga lezing in 1984, gegeven door Ab Uijen over het bombardement van 22 februari ‘44, werden Polygoonbeelden van het bombardement getoond. Dit was de aanleiding voor het oprichten van de Stichting Nijmegen Blijft in Beeld.
David Mulder en Nol Smits, die toen in de zaal zaten en Ab Uijen zijn de initiatiefnemers van onze stichting.
Dit jaar viert de Stichting Nijmegen Blijft in Beeld haar veertig jaar bestaan. Dat gaan we vieren.
Op dinsdag 2 april zullen de jaarlijkse filmvoorstellingen plaatsvinden in de grote zaal van Concertgebouw De Vereeniging, ’s middags om 14.00 uur en ’s avonds om 20.00 uur.
Het belooft een bijzondere voorstelling te worden. Door donateurs aangevraagde filmfragmenten worden gecombineerd met de pareltjes uit de collectie van SNBiB.
We verklappen niet alles, maar in ieder geval kunt u beelden van zeepkisten en zeppelins, muziek en markten, de Goffert en Dobbelman in de gevarieerde jubileumvoorstelling verwachten. En natuurlijk zult u daarin ook bekende Nijmegenaren tegenkomen.

Onze donateurs hebben recht op twee gratis kaartjes. Zij kunnen deze vanaf maandag 11 maart komen ophalen in het Infocentrum WO2 in de Lindenberg, Ridderstraat 27 Nijmegen.

Kaarten á € 12,00 zijn vanaf maandag 18 maart te koop bij het Infocentrum WO2 in de Lindenberg, Ridderstraat 27 Nijmegen en via de site:
https://www.stadsschouwburgendevereeniging.nl/programma?start=2024-04-02&end=#anchorFilters
(dan met € 1,25 administratiekosten extra)
Komt u in de rolstoel, dan hoort de stichting dat graag van u zodat wij in de zaal een plaats voor u kunnen reserveren. Scootmobielen mogen helaas niet in de zaal geplaatst worden.


Dit jaar bestaat de Stichting Nijmegen Blijft in Beeld veertig jaar!


Voor meer informatie en de start van de verkoop: zie www.snbib.nl

In oktober viert de Radboud Universiteit haar eeuwfeest. In die maand is er een uitgebreid feestprogramma opgesteld. Een onderdeel daarvan zijn drie filmvoorstellingen op donderdag 19, vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober a.s. Ze worden verzorgd door de Stichting Nijmegen Blijft in Beeld, de stichting die bewegende beelden van het oude Nijmegen en omgeving verzamelt en vertoont. SNBIB vertoont dan een filmprogramma over de honderdjarige universiteit. Het programma bestaat uit films afkomstig uit haar eigen archief, aangevuld met materiaal van (oud-)medewerkers van de universiteit, het universiteitsarchief en het Katholiek Documentatie Centrum.

Het programma is niet alleen interessant voor direct betrokkenen bij de universiteit, maar ook voor anderen. Veel Nijmegenaren kennen immers oude en nieuwe universiteitsgebouwen van de buitenkant of hebben binnen wel eens een bezoek gebracht aan de aula van de universiteit of de faculteit tandheelkunde. Misschien zijn ze wel eens geconfronteerd met onderzoekende, feestvierende, sportende of demonstrerende studenten, hebben studenten op kamers of in de buurt wonend gehad.

De voorstellingen zijn op donderdag 19 oktober 20.30 – 21.45 uur, vrijdag 20 oktober 19.00 – 20.15 uur en zaterdag 21 oktober 15.00 – 16.15 uur. Ze worden vertoond in zaal 1 van het Collegezalencomplex, Mercatorpad 1, 6525 HS Nijmegen.
De toegang is gratis. U kunt zich aanmelden via www.ru.nl/services/aanmelden-voor-radboud-art-science De zaal heeft 425 plaatsen.

Op maandag 3 april kunnen liefhebbers van filmbeelden van het oude Nijmegen hun hart weer ophalen.

Ook dit jaar hebben de vrijwilligers van de Stichting Nijmegen Blijft in Beeld weer een aantrekkelijke en gevarieerde voorstelling in elkaar gezet. Historische beelden van de dit jaar honderd jaar bestaande Radboud universiteit zijn gecombineerd met die van belangrijke gebeurtenissen in de stad in dezelfde periode.

Zo kunt u In de voorstelling Honderd jaar universiteit, honderd jaar stad fraaie herkenbare stadsbeelden zien uit de jaren twintig (in zwart-wit) en dertig (in kleur), de wederopbouwperiode in de jaren vijftig, het Keizer Karelplein in de jaren zestig, toen het verkeer nog niet werd geregeld door stoplichten maar door agenten, krakers in de jaren zeventig, honderd jaar hoogwater en de vernieuwingen in de 21ste eeuw.
Ook de filmbeelden van de universiteit zullen vaak herkenbaar zijn voor iedereen. Veel Nijmegenaren hebben wel eens een bezoek gebracht aan het Radboudziekenhuis of de faculteit tandheelkunde.
Het belooft dus een uiterst afwisselend programma te worden voor iedereen.

Het filmprogramma Honderd jaar universiteit, honderd jaar stad wordt op 3 april tweemaal vertoond, om 14.00 en om 20.00 uur. Het duurt ruim twee uur.
Kaartjes voor de voorstelling kunt u vanaf 20 maart kopen in het Infocentrum WO2, Ridderstraat 27 te Nijmegen. U kunt daar terecht van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.
De kaartjes kosten € 12,00. Pinnen is niet mogelijk, ze zijn alleen verkrijgbaar tegen contante betaling. Digitaal zijn kaartjes verkrijgbaar via de website van De Vereeniging:
www.stadsschouwburgendevereeniging.nl/programma?start=2023-04-03&end=#anchorFilters.
Dan betaalt u wel € 1,25 extra voor administratiekosten.

Volgend jaar bestaat de Radboud Universiteit honderd jaar.

Aan die instelling, de vroegere Katholieke Universiteit, zal dan ook aandacht worden besteed in onze volgende filmvoorstelling. Die is op 3 april 2023 in De Vereeniging.

Mede hierom houden wij ons aanbevolen voor nog onbekend materiaal van universiteit of ziekenhuis. Dat kunnen oude films, video’s of dvd’s of beelden opgenomen met het mobieltje zijn.
We zijn geïnteresseerd in beelden van onderwijs, onderzoek of ziekenzorg in de instelling. Dat geldt natuurlijk ook voor die van gebouwen en terreinen, vroeger verspreid in de stad en later steeds meer geconcentreerd op Heijendaal.
En ter aanvulling van onze collectie denken we bijvoorbeeld ook aan beelden van sport- of studentenverenigingsactiviteiten, voorlichtings- en promotiewerkzaamheden, protest- of kraakacties, festiviteiten, academische activiteiten in de stad of van belangrijke personen die op de universiteit werkzaam waren of zijn.

Wellicht zijn er nog (oud-)werknemers, (oud-)studenten of bezoekers die dit soort bewegend materiaal hebben. Of weet u dat dat nog bij familie, vrienden, kennissen of bedrijven ligt.

Geef ons dan een seintje, hetzij telefonisch (06-13999627) of via e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Wij nemen dan graag contact met u op.

Filmvoorstelling van de Stichting Nijmegen Blijft in Beeld op maandag 25 april in Concertgebouw De Vereeniging

Nu de theaters weer open zijn, kan de Stichting Nijmegen Blijft in Beeld weer haar jaarlijkse  filmvoorstelling in Concertgebouw De Vereeniging organiseren. De vrijwilligers van de stichting hebben in de afgelopen maanden een aantrekkelijk programma samengesteld.

Bijna iedere keer zorgen de jaarlijkse filmvoorstellingen van de Stichting Nijmegen Blijft in Beeld (SNBIB) voor volle zalen in Concertgebouw De Vereeniging. Hoewel er maar een korte voorbereidingstijd was, bezochten ruim tweeduizend kijkers vorig jaar op 1 november de voorstelling Sjouwen, trouwen en bouwen.
Dit jaar zijn de voorstellingen weer als gebruikelijk in het voorjaar, nl. op maandag 25 april.
Het programma is getiteld Gezicht op Nijmegen en omgeving.
SNBIB vertoont daarin een aantal zelf geproduceerde films en zal er aandacht worden besteed aan de 750-jarige Stevenskerk. Interessant zijn de beelden van enkele verdwenen en nog bestaande ondernemingen.
Maar zoals de titel van de voorstelling al aangeeft, komt ook de regio voldoende aan bod. Beelden uit Berg en Dal, Wijchen en Bergharen completeren het programma.
Het belooft dus weer een afwisselend programma te worden, interessant voor iedereen uit stad en omgeving, oud en jong.

Als gebruikelijk zijn er twee voorstellingen in de grote zaal van De Vereeniging, een om 14.00 uur en een om 20.00 uur. De voorstellingen duren ruim twee uur inclusief pauze.
De zaal is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.
Kaarten voor de voorstelling kosten
€ 10,00. Die kunt u vanaf 11 april kopen in het Infocentrum WO2, Ridderstraat 27 te Nijmegen.
U kunt daar van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur terecht voor kaarten. (pinnen is niet mogelijk)
Digitaal kunt u kaarten kopen via de website van De Vereeniging https://www.stadsschouwburgendevereeniging.nl (+ € 1,75 administratiekosten)
Donateurs van Stichting Nijmegen Blijft in Beeld hebben recht op twee gratis kaartjes. Zij kunnen deze al vanaf maandag 4 april afhalen in het Infocentrum WO2 aan de Ridderstraat.

Vorig jaar werd gevierd dat Nederland 75 jaar in vrijheid leeft sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog. Dat einde betekende ook het begin van de wederopbouw in ons land. Over die wederopbouw in Nijmegen gaat de filmvoorstelling Sjouwen, trouwen en bouwen op maandag
1 november in Concertgebouw De Vereeniging.


Onze stad was in de jaren ’44-’45 zwaar getroffen door het Amerikaanse bombardement op 22 februari ’44, de gevechten tijdens de bevrijding van Nijmegen en de positie als frontstad na de operatie Veritable. Na de oorlog werden daarom enorme herstel- en veranderwerkzaamheden verricht. Deze wederopbouwperiode duurde ruim twintig jaar. De totaal verwoeste binnenstad werd planmatig opnieuw opgebouwd en aangepast aan te verwachten nieuwe ontwikkelingen en er kwam veel nieuwe industrie. Veel woningen en winkels in de stad waren compleet verwoest of zwaar beschadigd. Bovendien groeide het aantal inwoners erg snel. De daardoor ontstane enorme woningnood werd opgelost door eerst de bouw van noodwoningen, daarna van grote nieuwbouwwijken.


De film geeft een tijdsbeeld van die periode: de wederopbouw van de binnenstad, de noodwinkels en noodwoningen, de nieuwbouwwijken, de groeiende industrie, de toegenomen welvaart, de sport en de kunst, de bouw van de stadsschouwburg die dit jaar zestig jaar bestaat.

Dit alles in de regeerperiode van Burgemeester Hustinx die het tot zijn levenstaak had gemaakt om, met anderen, Nijmegen weer op te bouwen tot een leefbare stad.


Op maandag 1 november zijn er twee filmvoorstellingen in de grote zaal van Concertgebouw De Vereeniging. De middagvoorstelling begint om 14.00 uur, de avondvoorstelling om 20.00 uur. Het programma duurt tweeëneenhalf uur. De zaal is een uur voor aanvang geopend in verband met de coronatoegangsregels.

Kaartjes kosten 10,00. Ze zijn vanaf woensdag 20 oktober te koop in de tentoonstelling. Kijk omhoog kijk vooruit in de Molenpoortpassage. Die is op de eerste verdieping vlak naast de lift en de roltrap. Met uitzondering van maandag kunt u daar op alle dagen tussen 11.00 en 17.00 uur terecht voor uw kaarten. Er kunnen ook digitaal toegangskaarten worden gekocht via de website van de Vereeniging: https://www.stadsschouwburgendevereeniging.nl.(adm. kosten bedragen dan € 1,25). Donateurs van Stichting Nijmegen Blijft in Beeld hebben recht op twee gratis kaartjes. Zij kunnen deze al vanaf woensdag 13 oktober afhalen in de tentoonstelling in de Molenpoortpassage.

Onze filmvoorstelling gaat eindelijk door.

Op maandag 1 november aanstaande geven wij ’s middags en ’s avonds onze filmvoorstelling.
Verdere informatie volgt spoedig op deze site.

Zoals u misschien in ons nieuwsblad Beeldschrift hebt gelezen,
konden we een al lang bestaande wens realiseren: de aanschaf van een filmscanner
die analoge films kan digitaliseren.
De scanner kan zowel overweg met 8mm als met 16mm films, met of zonder geluid.

Met dit apparaat kunnen we ook films voor u scannen.
Films met materiaal uit Nijmegen en omgeving scannen we gratis als die interessant
zijn voor onze collectie en we gebruik mogen maken van die beelden.
Maar ook andere films (bijvoorbeeld vakantiefilms) kunnen nu bij ons gescand worden.
Hiervoor hanteren we een tarievenlijst.
Vooraf maken wij voor u een vrijblijvende offerte. 

De beperkingen die het Coronavirus ons allemaal oplegt duren lang. Veel langer dan wij gehoopt hadden in elk geval.
In 2020 hebben we voor het eerst in 36 jaar niet onze voorjaarsvoorstelling kunnen organiseren.
Wel is het ons gelukt om via internet onze donateurs een thuisvoorstelling aan te bieden van de voorstelling
die we in april hadden voorbereid. Daar zijn we best trots op.
Maar toch, het is niet de feestelijke en gezellig drukke voorstelling in een volle Vereeniging.

We hadden alles voorbereid voor een voorstelling in de Vereeniging op 19 april 2021.
Maar de voorstelling zal niet in april kunnen plaatsvinden.Dat mag dan gewoon nog niet. Dat zal later in het jaar worden.Zodra we weten wanneer de voorstelling kan plaatsvinden zullen we U dit laten weten via onze website en in de media.

U had u er zich vast al op verheugd om in april naar onze filmvoorstelling in De Vereeniging te gaan. En toen maakte corona dat ineens onmogelijk. We leken eerst nog een uitwijkdatum voor ons programma te vinden in september.

Maar ook dat lukte uiteindelijk niet. Corona bleek standvastig.

Gelukkig wisten onze technici nog een verrassend alternatief te creëren. Zij dachten: als u niet in De Vereeniging terecht kunt, komen wij het programma bij u thuis aanbieden.

Dat kon door middel van een livestream. Voor de voorstelling kregen alle donateurs een bericht waarin stond hoe zij zich daarvoor konden aanmelden. Dat die donateurs het initiatief zeer waardeerden bleek al uit het aantal reacties. Liefst 500 meldden zich aan voor de voorstelling. Vaak gingen die aanmeldingen vergezeld van waarderende opmerkingen:

‘Dank voor de geboden mogelijkheid.’ ‘Ik vind het een mooie oplossing van jullie.’ ‘Wat een mooi initiatief. Veel extra werk voor jullie.’ ‘Hartstikke fijn dat jullie dit initiatief nemen.’ ‘Geweldig dat we de kans krijgen om de voorstelling op deze manier te volgen. Gegeven de omstandigheden is dit een erg goede en creatieve oplossing.’ ‘Zitten we toch weer op de eerste rij!’

Op maandag 16 november zagen de aangemelde donateurs de voorstelling op hun computer of tablet. Zo zagen zij in het najaar dus toch nog onze voorjaarsvoorstelling.

‘Een ontspannen en nijvere stad’  bleek een gevarieerd programma over inspanning en ontspanning in de stad. Het duurde anderhalf uur. Nostalgische beelden van boven- en benedenstad werden afgewisseld met die van gedenkwaardige branden in de stad, educatie in het Canisius college met reclamespots van de firma Dobbelman, sfeervolle beelden van de Waal en de pont, werden gevolgd door sportieve op het ijs en in het Kronenburgerpark. En als afsluiting zagen de kijkers beelden van het voor NEC succesvolle seizoen 2002-2003.

Natuurlijk haalde het qua sfeer niet bij de normale voorstellingen in een volle zaal van De Vereeniging, maar wij mogen toch spreken van een gezien de omstandigheden meer dan geslaagd alternatief.

Onze jaarlijkse filmvoorstelling was gepland voor 20 april en stond helemaal klaar.
En toen kwam corona en kwam alles abrupt tot stilstand.

Zelfs als we nog niet de hoop hadden, dat op 14 september wel een voorstelling mogelijk zou zijn.
Maar helaas, met de voorzorgmaatregelen die COVID19 vraagt, gaat dat niet. Het is niet mogelijk om veilig een grote voorstelling te organiseren.

Toch willen we onze donateurs graag de kans bieden om de beelden die we samengesteld hebben te zien.
Op 16 november om 20.00 uur gaan we daarom de voorstelling via de computer bij u thuis brengen.
Als u hiervan gebruik wilt maken, kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u dat voor 1 november  doen. U krijgt dan in de week voor 16 november van ons de gegevens toegestuurd hoe u de voorstelling kunt bekijken.

Bent u nog geen donateur? Meld u dan aan voor 1 november via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Wij hopen u op deze manier toch iets te laten zien van de beelden waar u elk jaar weer veel plezier aan beleeft. Wij hopen dat we op 19 april 2021 weer als vanouds u in Concertgebouw De Vereeniging mogen verwelkomen bij onze voorstelling.
De voorbereidingen daarvoor starten in elk geval binnenkort weer.

Alles was klaar om op 20 april weer een mooie voorstelling te laten plaatsvinden.

Maar… het zijn onzekere tijden, waar gezond blijven de eerste prioriteit heeft. Er zijn veel maatregelen van kracht die bedoeld zijn om het risico te beperken van een Corona besmetting. Eén daarvan is dat samenkomsten van veel mensen verboden is. Aanvankelijk waren de maatregelen tot 6 april van kracht maar inmiddels weten we dat dat tot 1 juni zo is.

Tot die datum zijn dus zowel Concertgebouw De Vereeniging als het Huis van de Nijmeegse geschiedenis gesloten. We kunnen dus helaas geen voorstelling houden in april. We zijn met De Vereeniging in gesprek over een nieuwe datum in september. Hopelijk is de situatie dan weer beter.

Zodra we meer weten zullen we dat hier op onze site vermelden. Onze donateurs krijgen in elk geval van ons een brief zodra we weten of de voorstelling door kan gaan.

 

 

Ons succes van de voorstellingen in september over de bevrijding van Nijmegen kreeg vorige week een vergelijkbare vervolg. In de Steigerzaal van de Lindenberg vertoonden we de voorstelling 'Canadese winter en oranje lentezon'. Ineke en Max Martin en Joost Rosendaal voltooide een compilatie van ruim een ​​uur van beelden uit de periode september 1944 t / m augustus 1945.

Daarbij putten zij voor een groot deel uit materiaal van de Canadese, Britse en Amerikaanse archieven. Het gaf niet alleen een kijkje op de normale militaire activiteiten, maar ook op de wijze waarop de manschappen hun vrije tijd invulden. Zo waren er beelden van sneeuwballen gevechten en bokswedstrijden, van een soldatenrevue en de eerste hamburgertent in Europa op de Groenestraat en van een kindersleewedstrijd waarbij Canadese militairen als trekpaarden fungeerden. Sinterklaasviering in Wijchen waarbij de heiligman per tank werd vervoerd.

Het buitenlandse materiaal werd aangevuld met Nederlandse films over de periode mei-augustus '45. Beelden op Bevrijdingsdag van een parade in de Molenstraat, van kinderoptochten en de door studenten georganiseerde persiflage op de Grote Markt. Maar ook beelden van het bezoek van prinses Juliana aan onze stad op 2 juni. Duizenden mensen kwamen kijken; Grote Markt en de ruïnes van de warenhuizen ertegenover stonden vol. Haar inspectie van het Kensington Regiment op het Quickterrein aan de Hazenkampseweg was ook productief: ze ontvangen van een cheque van 12.000 gulden voor het Rode Kruis; dat was het hele weektraktement van de soldaten.

Het was een waardige filmische afsluiting van 75 jaar bevrijding van Nijmegen en omgeving.

CANADESE WINTER EN ORANJE LENTEZON

De succesvolle septembervoorstellingen van de Stichting Nijmegen Blijft in Beeld over de Operatie Market Garden krijgen een vervolg op 4, 5 en 7 februari. Dan gaat het onder de titel ‘Canadese winter en Oranje lentezon’ om beelden uit de periode november 1944 tot en met mei 1945.

Begin november 1944 kwamen de Canadezen de Amerikanen en Britten in het Rijk van Nijmegen aflossen. Ze raakten al snel bevriend met de plaatselijke bevolking. Vanaf januari 1945 nam de geallieerde troepenmacht verder toe vanwege de Operatie Veritable. Deze operatie, waarbij vanuit Nijmegen het Rijnland werd binnengevallen, startte op 8 februari 1945. Ook na februari bleven de geallieerde militairen een vertrouwd beeld in de Nijmeegse straten. Kort na de Duitse capitulatie brachten koningin Wilhelmina en prinses Juliana een bezoek aan de stad.

Van deze winter en stralende oranje voorjaarszon toont Nijmegen Blijft in Beeld weer een programma vol onbekende beelden. Dat gebeurt in de Steigerzaal op dinsdag 4, woensdag 5 en vrijdag 7 februari. Iedere dag zijn er drie voorstellingen: om 14.00, 16.00 en 20.00 uur.

Ingang via het Info Centrum WO2.

Toegangsprijs bedraagt € 5,00, excl. € 1,00 administratiekosten aan de kassa of 1,50 per bestelling via de website: https://www.delindenberg.com/theater/

In september verzorgde de Stichting Nijmegen Blijft in Beeld twaalf voorstellingen over de bevrijding van Nijmegen en het leven in de frontstad. De film van een uur bestond uit  buitenlands materiaal over de stad tussen 17 september en 26 november ’44. Beelden die in Nederland nog nooit vertoond waren. Alle voorstellingen waren uitverkocht; in totaal betekende dat zo’n 1700 belangstellenden. Veel mensen moesten worden teleurgesteld omdat er geen plaats meer was. Bijna 100 personen gaven via email aan dat zij de voorstelling alsnog graag wilden zien.
Om hen en andere belangstellenden daarvoor de kans te geven wordt de film nogmaals vertoond. Dat gebeurt op maandag 13 januari.
Er zijn dan twee voorstellingen: een middagvoorstelling om 14.00 uur, en een avondvoorstelling om 20.00 uur. De voorstellingen zijn in de Steigerzaal. Ingang is via het Info Centrum WO2.

Wegens grote belangstelling voor de film De bevrijding van Nijmegen in beeld die wij maandag 13 januari vertonen in de Lindenberg, is er een extra voorstelling om 16.00 uur.

De entreeprijs bedraagt € 5,00 excl. administratiekosten € 1,00 aan de kassa of € 1,50 per bestelling via internet.
Kaartjes zijn verkrijgbaar via de kassa van de Lindenberg (de kassa is gesloten van 22 december t/m 5 januari 2020), of kunnen gekocht worden via de website: https://www.delindenberg.com/theater/

foto: Regionaal Archief Nijmegen

Wat een geweldig succes waren de twaalf SNBIB-voorstellingen in de Lindenberg! 

De minutieuze voorbereidingen van Ineke en Max Martin en Joost Rosendaal resulteerden in een voorstelling van een uur, die hogelijk werd gewaardeerd door de kijkers. Dat bleek wel uit hun reacties: 'Geweldig!' 'Ontroerend!' 'Knap samengesteld!' 'Passende muziek!' 'Mooi ingetogen!' 'Oorlog kwam nog nooit zo dichtbij!' 'Waardevolle toevoeging aan de herdenking!' 'Bedankt!' 'Indrukwekkend!' 

Alle twaalf voorstellingen van 'De Bevrijding van Nijmegen in Beeld' waren uitverkocht. In totaal betekende dat zo'n 1700 belangstellenden. Omdat er geen plaats meer was, zouden wij zelfs een flink aantal mensen teleurstellen. Dat was niet leuk voor de belangenstellenden die telefonisch naar plaatsen informeerden, maar zo mogelijk nog vervelender voor de mensen die vlak voor de voorstelling hoopten kaartjes aan de kassa te kunnen krijgen. 

Bent u een van die teleurgestelden van vindt u het om een ​​andere reden jammer dat u de voorstelling hebt gemist? Wij denken erover om eenmalig een extra voorstelling te verzorgen. Hebt u hiervoor interesse, geef dat dan aan ons door.
Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bij voldoende interesse informeren wij over plaats en datum.

We gaan weer richting Sinterklaas en Kerstmis. Zit u misschien verlegen om een ​​origineel cadeau?

Dan kunt u denken aan een SNBIB-cadeaubon, die bestaat uit een donateurschap van onze stichting voor één jaar. 
De bon ter waarde van € 15,00 is een prachtig geschenk voor iemand die geïnteresseerd is in Nijmegen en omgeving en op de hoogte wil blijven van de historische filmbeelden die wij maken en verzamelen. Met het donateurschap krijgt de ontvanger tevens twee vrijkaartjes voor de jaarlijkse voorjaarsvoorstelling in Concertgebouw De Vereeniging. De normale toegangsprijs hiervoor is € 12,00 per persoon.

U kunt tijdig aan zo'n cadeaubon komen door telefonisch contact met ons op te nemen via
nummer 06-13999627, of een email te sturen naar 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  .

Internetlinks